Welkom, het is woensdag 20 juni 2018

Webdesign

FoxwebdesignWilt u een website laten maken? Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Hoe gaat het, door ons laten maken van een website, meestal in de praktijk?

Allereerst bedenkt u zelf wat er zoal op uw site zou moeten komen.
Vaak is het handig om meteen al per 'knop' te denken, anders gezegd het 'menu van de site' vast te stellen, meestal is elke 'knop' een verwijzing naar een andere pagina/onderwerp op uw site. Zet deze gegevens vast voor u zelf en ons op papier.

Aan de hand daarvan kunnen wij inschatten hoeveel tijd zo'n website zou vergen.

Hierna kunnen wij een afspraak met u maken (of per E-mail als u dat liever heeft) om een en ander door te spreken. Wellicht komen we, in gesprek zijnde, nog op andere ideeën.

Aan de hand van dit gesprek maken wij voor u het ‘raam’ ontwerp,  zeg maar uw site, maar dan nog met blanke pagina’s erin.

Als dit ‘raam ontwerp’ u bevalt kunnen we beginnen met het vullen van de pagina’s. Meestal worden de teksten hiervoor door u zelf aangeleverd. U weet immers beter waar uw hobby, club, band, of bedrijf overgaat dan wij.

Tegenwoordig worden de sites vaak gemaakt met een CMS (Content Management Systeem).
U kunt dan, met een code, inloggen op uw site en de teksten (content/inhoud) waar nodig zelf aanpassen of invullen.

Ook kunnen wij voor u zo'n CMS installeren, wij kiezen hierbij de voor u eenvoudigste oplossing, zodat het tekstueel aanpassen van een site net zo makkelijk is al een brief tikken in een tekstverwerker, een advertentie plaatsen op marktplaats of een bericht plaatsen op facebook. Als u dat kan, kunt u ook zelf de inhoud (content) van uw site bewerken.

Wij werken daarom het meest met Websitebaker, dit is een voor de gebruiker makkelijk CMS systeem. Uiteraard krijgt u uitleg van ons hoe dit in zijn werk gaat.

Veel anderen werken tegenwoordig met bijvoorbeeld JOOMLA, maar al die sites gaan erg op elkaar lijken m.b.t. uiterlijk. Vaak neemt men dan een bestaande 'look' over. Dat kan natuurlijk ook ... het is maar wat u wilt en mooi vindt.  
 


Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Foxweb